browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sva Marga Mat på Magasinet i Vaxholm

Posted by on 21 februari, 2012

Amandas egen designade etikett till hennes egna blanding.

Amanda som driver Sva Marga och Laga god mat har tagit över restaurangen som ligger i samma lokal som Magasinet i Vaxholm. Hon har har jobbat som kock på båt och har varit ute och rest mycket i Sydamerika och är jätte noga med att de råvaror hon använder är rättvist och ekologiskt producerade.

Vi har tagit fram en egen blandning till henne som till stora delar består av Sumatra Mandheling som är ekologisk. För att ge fyllighet har vi blandat i Capim Branco som ingår i Brasiliens specialkaffe organisation  vilket gagnar för att sociala förhållanden på farmen är höga likväl som att kaffet produceras på ett för naturen bra sätt. För att toppa av har vi också blandat i San Miguel som är shade grown.

Amanda har även designat sin egna etikett som snart ligger för tryck hos tryckeriet. I hennes skafferi kommer hon att ha 500 grams påsar av kaffet till försäljning.

 

Kaffet serveras både i bryggaren och från espressomaskinen.

 

Share and Enjoy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Captcha Captcha Reload

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>