browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Resarö

Resarö På Resarö, där jag bor, växer det fruktträd, plommon, jordgubbar och vinbär i många trädgårdar. Här kliver man runt i blåbärs- och lingonris – dofter, smaker och knak under fötterna. När jag tänker på det, då känner jag en klunk av det här kaffet i munnen. Resarö fick det heta.

Blandningen består av Kenya AA, Colombia Excelso Popayan och Indonesia Sumatra Mandhelin

Bryggtips:
Elbrygg o presskanna. Men prova den gärna som espresso också och kör då:

Bryggtemperatur 93-94 grader celsius
Något överdoserad 17-19 gram för en dubbel espresso
Pre infusion 6-9 sek och en extraktion på ca 10-15 sek för ca 50 ml vätska

Share and Enjoy